Life

Aceste semne zodiacale au nevoie de un program de gestionare a furiei

today4 iulie 2023

Fundal

Când o persoană din jurul tău este agitată și supărată tot timpul, nu prea ai chef să vorbești cu ea. O eviți cât poți de mult. Cu toate acestea, agitația nu echivalează cu negativitate de fiecare dată. Poate fi agitată din diferite motive, care ar putea include starea de disconfort. Iată o listă cu câteva semne zodiacale care sunt supărate tot timpul sau care au mare nevoie de un program de gestionare a furiei.

Fecioara

Nu se va calma doar pentru că îi spune cineva să se controleze, mai ales dacă este multă furie în adâncul sufletului ei. Se poate agita cu ușurință dacă vede pe cineva fără nicio planificare în viață sau în prejma căruia nu poate învăța lucruri noi. Curățenia și ordinea sunt o parte importantă a modului lor de viață și nu pot tolera incertitudinea.

Leu

Acest semn zodiacal are mult control și putere, dar le pierde atunci când simte că părerea lui nu este auzită. Are nevoie de susținători și dacă nu primește ceea ce are nevoie, se agita. El nu poate accepta ignoranța de niciun fel.

Gemeni

Declanșatorul lor este propria anxietate. Ei devin agitați atunci când nu știu să gestioneze o situație din cauza energiei pe care o provoacă anxietatea lor. Ei se mișcă, se răsucesc și devin destul de enervați și agitați.

Rac

Racii sunt mult prea sensibili, iar emoțiile lor intră adesea în acțiune, ceea ce îi agită. Pot avea grimase foarte urâte dacă sunt furioși și asta se întâmplă des. Rănile și eșecurile îi fac să înnebunească.

Balanta

Balanța caută echilibrul în viața lor. Cu toate acestea, ele nu pot tolera nedreptatea. Ele nu pot să stea pe loc și să fie martore la nedreptate, dacă aceasta se întâmplă în fața lor.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

O farmacie și doi agenți economici au fost amendați de polițiștii locali

Polițiștii locali ai Direcției Control Comercial și Protecția Mediului au depistat, în data de 30 iunie, în timp ce patrulau pe Bulevardul Republicii, o cantitate foarte mare de deșeuri reciclabile, respectiv cutii și ambalaje din carton abandonate lângă pubelele de colectare a gunoiului menajer (platforma de la intersecția cu strada Doina și platforma de lângă fostul Ostrovit S.A.). În urma verificărilor efectuate la fața locului, au fost identificați trei agenți […]

today4 iulie 2023

0%