Life

Aceste semne zodiacale nu acceptă refuzuri

today22 august 2023

Fundal

Dacă exploratorii, oamenii de știință și artiștii ar accepta răspunsul „nu”, lumea ar fi un loc foarte plictisitor și stagnant.

Când te afli într-o situație dificilă, mulți oameni nu îți împărtășesc viziunea și poate fi o provocare să perseverezi. Dar uneori, obiectivele finale sunt mai importante decât conflictele de moment.

Dacă nu poți accepta răspunsul „nu”, rămâi calm și folosește tehnici de rezolvare a problemelor.

Leu

Când un Leu este concentrat să realizeze ceva, nu acceptă niciodată un „nu” ca răspuns. Sunt capabili să fie asertivi fără a fi răutăcioși în privința asta. Este farmecul lor natural care îi ajută să obțină ceea ce își doresc.

În plus, ei urmăresc o comunicare deschisă, sinceră și încearcă să fie respectoși atunci când își împărtășesc dorințele, nevoile, idealurile și opiniile. Leii ar putea să nu fie de acord cu cineva, dar totuși vor lua în considerare sentimentele acelei persoane.

Capricorn

Este posibil ca oamenii din această zodie să nu fie capabili să accepte „nu” ca răspuns, dar sunt foarte buni să-l spună într-un mod politicos și respectuos, astfel încât să aibă grijă de nevoile lor. Capricornii știu că a spune cuiva „nu” atunci când cer o favoare sau să facă ceva pentru ei nu înseamnă a fi egoist, este îngrijire de sine.

Berbec

A spune „nu” nu îl împiedică vreodată pe un Berbec să facă ceva ce își dorește. Dacă îi spui unui Berbec „nu”, ei vor presupune doar că ți-ai încurcat prioritățile sau nu știi despre ce vorbești și o faci oricum.

Tot ce face un „nu” este să încurajeze o persoană Berbec să nu încerce să obțină permisiunea sau aprobarea în viitor. „Nu” este un cuvânt destul de inutil în ceea ce privește Berbecul.

Taur

Iată treaba despre Taur: sunt extrem de răbdători. Dacă cineva le spune „nu”, fie îi va aștepta, fie va veni cu un nou plan. Sunt încăpățânați, așa că dacă sunt hotărâți să facă ceva, vor reuși.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Britney Spears refuză să renunțe la custodia câinilor după ce a divorțat de Sam Asghari

Se pare că Britney Spears este îngrijorată că își va pierde câinii pe fondul divorțului de Sam Asghari. Cântăreața „Toxic”, în vârstă de 41 de ani, și fostul ei soț, în vârstă de 29 de ani, împărtășesc doi câini: un doberman pe nume Porsha și un ciobănesc australian pe nume Sawyer. „În ceea ce privesc proprietățile, cea mai dificilă parte sunt cei doi câini ai lor”, a declarat o sursă […]

today21 august 2023

0%