Life

Aceste zodii sunt zgârcite când vine vorba de cheltuirea banilor

today30 mai 2023

Fundal

Există o diferență între a economisi bani și a fi zgârcit. Unii oameni sunt atât de zgârciți încât consideră că un cadou pentru cei dragi este o risipă de bani. Oamenii zgârciți nu cheltuiesc bani nici pentru cele necesare.

Taur:

Taurii sunt definiți ca fiind zgârciți. Când vine vorba de cheltuirea banilor, ei fac de obicei o listă cu argumente pro și contra înainte de a cheltui și se gândesc mult înainte de a da cuiva bani. Taurii nu vor să cheltuiască bani pentru altcineva, așa că dacă ieși cu ei în oraș, fii pregătit să-ți plătești mesele.

Fecioara:

Fecioarele țin de banii lor. Ele își fac foarte multe griji când vine vorba de bani și le place să-și păstreze bani lichizi. Dacă vrei să împrumuți niște bani de la o Fecioară, atunci ar trebui să-i ceri cu mult timp înainte de a avea nevoie. Dacă nu faci asta, cu siguranță nu-ți va da, deși are.

Capricorn:

Capricornii sunt un model grozav când vine vorba de autocontrol, dar când vine vorba de bani, o duc mult prea departe. Ei cred că a cheltui prea mult este o modalitate de a-ți etala statutul, ceea ce nu le place. Când vine vorba de a cheltui bani pentru o zi de naștere sau de a cumpăra cuiva un cadou, ei se abțin întotdeauna să facă acest lucru, deoarece este o risipă pentru ei. Mai bine nu-i inviți, dacă te gândești că vrei și cadou, ei nu-ți vor aduce.

Rac:

Racii sunt suspicioși cu privire la o mulțime de lucruri din viață și banii sunt unul dintre ele. Preferă să cheltuiască bani pentru a cumpăra ceva folositor și consideră că este o risipă să cheltuiască bani pentru petreceri.

Gemeni:

Gemenii sunt foarte inteligenți când vine vorba de cheltuirea banilor. Sunt răi când vine vorba de bani și nu le place să dea bacșiș oamenilor, deoarece, cred ei, au cheltuit deja suficient pentru mâncare și băutură. Nu sunt atât de buni când vine vorba de economisire și, prin urmare, când vine vorba de cheltuieli, pot arăta uneori ca o miză ieftină.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Biserica din Mânăstirea va fi reabilitată

Primarul comunei Mânăstirea a declarat recent că biserica din comuna este proiectul său de suflet și că va face tot posibilul pentru a o reabilita până la finalul anului 2023. Biserica din Mânăstirea este una dintre cele mai vechi și mai frumoase din zonă, însă în ultimii ani a suferit o serie de deteriorări . Primarul a afirmat că este de datoria sa să ia măsuri pentru a proteja și […]

today30 mai 2023

0%