Life

Actori de succes care și-au început cariera ca model

today16 iunie 2023

Fundal

Înainte să-și găsească nișa sau „rolul potrivit”, multe vedete și-au început cariera în modelling. Pentru unii a fost de foarte scurtă durată, pentru alții a devenit un job secundar profitabil.

Jennifer Lawrence

În adolescență, Lawrence s-a integrat în lumea modellingului. Și în timp ce a filmat o campanie pentru Abercrombie & Fitch, imaginile nu au fost niciodată folosite de brand.

Cameron Diaz

În cazul în care zâmbetul ei iconic nu a fost suficient pentru a-și dovedi vibe-ul de americanc, Seventeen a învelit-o pe Diaz într-un steag american și i-a oferit cercei asortați, pe coperta lor, în 1990.

Angelina Jolie

Jolie a început să modeleze când avea 14 ani, dar nu are amintiri frumoase despre perioada ei în industrie. „Mi s-a spus că am toate aceste probleme pe care trebuia să le rezolv”, a spus ea pentru Vogue. „Mi s-a spus să slăbesc și eram deja slabă. De fapt, m-au pus într-o cameră în costum de baie și mi-au măsurat fiecare parte din mine. M-am simțit groaznic.”

Ashton Kutcher

Înainte de That ’70s Show, Kutcher a semnat cu agenția de modele Next din New York, apărând în reclame Calvin Klein și în ședințe editoriale de modă.

Brad Pitt

Viitorul câștigător al Oscarului a făcut modelling înainte să fie descoperit în Thelma & Louise din anii 1991. El poate fi văzut chiar și într-o reclamă de televiziune pentru Levi’s Jeans.

Charlize Theron

Theron a petrecut o perioadă scurtă de timp modelând în Europa și dansând în New York înainte de a se muta la Hollywood pentru a-și încerca norocul la actorie.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cât va primi Georgina Rodriguez dacă se desparte de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au contract pre-nupțial și nici măcar nu sunt căsătoriți! Se pare că Georgina Rodriguez are un acord în „stil pre-nupțial” cu iubitul ei, Cristiano Ronaldo, în cazul în care perechea se desparte, potrivit ziarelor din Spania. Modelul în vârstă de 29 de ani este împreună cu vedeta Al-Nassr din iunie 2016 și au împreună doi copii, Alana Martina și Bella Esmeralda. Rodriguez este și mama […]

today16 iunie 2023

0%