Actual

Actriţă Maia Morgenstern a fost prezentă la Biblioteca Județeană Călărași

today1 iunie 2022

Fundal

Biblioteca Judeteana Calarasi a găzduit ieri un eveniment cultural de excepţie. Renumita actriţă Maia Morgenstern a ales să fie prezentă alături de călărăşeni pentru a le împărtăşi o parte din trăirile şi experienţele sale în biografia „Eu sunt Maia”.

O carte despre viaţă, care are puterea să te captiveze încă de la început prin originalitatea emoţiilor pe care le transmite. Prezent la eveniment a fost și primarul Marius Dulce.„Actriţă de film, radio, scenă, televiziune şi voce, Maia Morgenstern este una dintre cele mai apreciate şi iubite personalităţi ale culturii noastre. În semn de preţuire pentru întreaga sa activitate profesională, însemnând zeci de roluri în filme, sute de roluri în teatru, am avut onoarea să-i înmânez o Diplomă de Excelenţă.”, a declarat edilul municipiului.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Un bărbat a fost arestat pentru că a pătruns pe terenul Palatului Buckingham

Un bărbat a fost arestat pentru că a pătruns pe terenul casei reginei din Londra, Palatul Buckingham, cu doar câteva zile înainte de weekendul Jubileului de platină. Connor Attridge, în vârstă de 28 de ani, din Eastbourne, East Sussex, ar fi trecut prin poarta de la Royal Mews când a fost deschisă pentru un vehicul autorizat. El a reușit să pășească cinci metri în terenul regal după ce a refuzat […]

today1 iunie 2022

0%