Administrație

Adăpostul de urgență pe timp de noapte a asigurat și cazare pe timp de zi pe perioada codului galben de ninsoare

today30 ianuarie 2023

Fundal

Ca urmare a atenționării meteo de Cod Galben sub care s-a aflat județul Călărași zilele trecute, în weekend s-a luat decizia ca Adăpostul de urgență pe timp de noapte să asigure cazare și pe timp de zi, persoanelor cazate în centru, pentru perioada 27 ianuarie-29 ianuarie.

În prezent 11 persoane beneficiază de serviciile sociale oferite în cadrul adăpostului. Echipa de intervenție din cadrul adăpostului a fost prezentă pe raza municipiului Călărași pentru depistarea eventualelor persoane aflate în situaţii de dificultate / risc (persoane fără locuinţă sau fără sursă de căldură).

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Fanii lui Britney Spears au solicitat ajutorul poliției după ce artista și-a șters contul de Instagram

Fanii lui Britney Spears au chemat poliția pentru a verifica bunăstarea vedetei după ce acesta și-a șters contul de Instagram. Cântăreața „Toxic” în vârstă de 41 de ani, care a trecut recent printr-un episod de „coliziune maniacală” la un restaurant, se pare că a avut miercuri musafiri, pe adjuncții de la Biroul șerifului din comitatul Ventura care au mers la casa ei din Thousand Oaks, California. Se pare că motivul […]

today27 ianuarie 2023

0%