Life

Adda se va retrage un timp din viața publică. A fost diagnosticată greșit de medici

today16 februarie 2022

Fundal

În urmă cu un an și jumătate, Adda a fost diagnosticată cu o boală extrem de rară, intoleranță la histamină. După luni de tratament, artista a aflat că a primit un diagnostic greșit, se arată în mesajul postat de aceasta pe site-urile de socializare.

Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella. Transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament”, a scris ea pe Facebook și Instagram.

Adda a anunțat că urmează să se retragă pentru o vreme din viața publică pentru a se concentra pe tratamentul pe care trebuie să îl urmeze.

La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spațiul public – emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi tine la curent când pot și cât pot. Vă voi lasă și albumul. Se vă lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie”, a adăugat ea.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

HaHaHa Production lansează școala de muzică Flow Music School

Flow Music School dă startul înscrierilor la cursuri de canto, chitară, pian și street-dance, în parteneriat cu experții în educație de la GlobalEdu, cu obiectivul de a descoperi și antrena muzical și creativ noile talente muzicale din România, alături de profesori cu peste 25 de ani de activitate și performanțe în domeniilor lor, informează bravonet.ro. Cu peste 2000 de piese create, HaHaHa Production face echipă cu mentorii Flow Music School […]

today16 februarie 2022

0%