Life

Adele anunță datele concertelor pe care le va susține în Las Vegas

today26 iulie 2022

Fundal

Adele a anunțat datele reprogramate pentru turneul „Weekends With Adele” din Las Vegas, care a fost amânat brusc cu o zi înainte de a fi programat să înceapă în ianuarie. Noile date – inclusiv una în Ajunul Crăciunului – vor avea loc la Colosseum de la Caesar’s Palace din Las Vegas și vor începe pe 18 noiembrie. Pe lângă cele 24 de spectacole reprogramate, au fost anunțate și 8 spectacole noi. Turneul va dura până pe 25 martie 2023.

Un număr selectat de bilete va fi disponibil pentru toate cele 32 de spectacole. Vor exista două oportunități de a cumpăra bilete pentru aceste spectacole. Accesul va fi limitat, cu prioritate fanilor care au deținut bilete pentru datele inițiale ale spectacolului sau care s-au înregistrat anterior și au fost pe lista de așteptare pentru prevânzarea verificată de fani „Weekends With Adele”. Fanii eligibili vor primi o invitație prin e-mail de la Ticketmaster miercuri, 3 august.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

A cheltuit 600.000 de dolari pentru a semăna cu Kim Kardashian, apoi a vrut să revină la vechea înfățișare

O tânără braziliană a cheltuit aproape 600.000 de dolari pentru operații plastice pentru a arăta ca Kim Kardashian, apoi a cheltuit încă 120.000 de dolari pentru a reveni la forma ei normală. The New York Post a raportat că Jennifer Pamplona, ​​un fost model Versace în vârstă de 29 de ani, a suferit peste 40 de intervenții chirurgicale plastice în 12 ani pentru a arăta ca Kim. „Oamenii mă asemănau […]

today25 iulie 2022

0%