Life

Adele plătește o rată imensă pentru o casă care valorează 58 de milioane de dolari

today5 august 2022

Fundal

Plata medie lunară a creditului ipotecar din Regatul Unit urmează să crească la 1.285 de lire sterline pe lună după ce Banca Angliei a crescut ratele dobânzilor la 1,75% de la 1,25%. Astfel un ziar britanic a dezvăluit că Adele plătește de 145 de ori această sumă pentru noua ei casă din LA .

Cântăreața a investit într-un conac de 58 de milioane de dolari (47,7 milioane de lire sterline) care i-a aparținut anterior lui Sylvester Stallone în februarie și, potrivit DailyMail.com, a contractat o ipotecă de 38 de milioane de dolari (31,2 milioane de lire sterline) asupra proprietății.

Se estimează că acum plătește 227.000 de dolari (186.920 de lire sterline) pe lună pentru casă, inclusiv taxe pe proprietate și o rată a dobânzii presupusă de cinci procente – o sumă uluitoare chiar și pentru o vedetă cu o valoare netă estimată de 183 de milioane de dolari (150 de milioane de lire sterline).

Adele și-a cumpărat noua casă la începutul acestui an și a împărtășit prima fotografie a proprietății în luna mai. O fotografie postată pe Instagram de tânăra de 34 de ani i-a arătat pe ea și pe iubitul lui Rich Paul ținând cheile noii lor case în timp ce stăteau pe terenul moșiei lor generoase.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Lady Gaga confirmă participarea în „Joker 2”, alături de Joaquin Phoenix

Lady Gaga și-a confirmat distribuția în „Joker 2” postând un teaser muzical pe rețelele de socializare. Continuarea, intitulată oficial „Joker: Folie à Deux”, o prezintă pe Gaga alături de Joaquin Phoenix, revenind în rolul lui Joker după ce a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor datorită interpretării sale din prima parte din 2019. Teaserul este setat pentru „Cheek to Cheek”, pe care Gaga l-a renumit în cariera sa muzicală […]

today5 august 2022

0%