Life

Adele și-a cumpărat o nouă casă în valoare de 58 de milioane de dolari, deținută anterior de Sylvester Stallone

today13 mai 2022

Fundal

Adele a cumpărat un nou conac de 58 de milioane de dolari în California. Artista a împărtășit o serie de fotografii cu iubitul ei Rich Paul săptămâna aceasta, inclusiv una în timp ce pozau în afara casei uriașe cu opt dormitoare, ținând un set de chei.

Perechea poate fi văzută radiind în imaginea din afara casei, care se află pe o proprietate de trei acri, deținută anterior de Sylvester Stallone. Casa de 18.586 de metri pătrați are 12 băi și o alee lungă pentru a păstra lucrurile private, în timp ce Los Angeles Times raportează că prețul de vânzare este o reducere de aproape 50% față de prețul solicitat inițial de 110 milioane de dolari al actorului „Rocky”.

Și-a pus amprenta asupra proprietății, transformând ceea ce era o casă în stil mediteranean într-un conac mai contemporan. Spațiile de locuit au ferestre și uși cu rame de oțel, un studio de artă în garajul pentru opt mașini și, se pare, o pensiune.

Casa mai are are un cinematograf, sală de sport, bar personalizat și sală de trabucuri, iar faimoșii vecini din Beverley Hills sunt Justin Bieber și Denzel Washington.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Wrs s-a calificat în finala Eurovision 2022

Wrs intră în Marea Finală în prima parte a show-ului, sâmbătă, 14 mai, în direct şi în exclusivitate la TVR 1 și TVR Internaţional. Wrs a impresionat pe scena arenei Pala Olimpico și s-a calificat fără emoții în finala Eurovision Song Contest.Intrat în concurs de pe poziția cu numărul 13, reprezentantul României, alături de echipa de dansatori - Ruxandra Timoașcă, Vivienne Meida Szentyobbi, Andrei Angelescu, Emanuel Neagu - și Laurian […]

today13 mai 2022

0%