Life

Adele și Rich Paul se bucură de o escapadă romantică, după ce el a ratat petrecerea ei aniversară

today10 mai 2022

Fundal

Relația lui Adele cu Rich Paul pare să fie la fel de puternică ca întotdeauna după ce cuplul a plecat în vacanță în țara vinurilor din California. Cântăreața și compozitorul în vârstă de 34 de ani și agentul sportiv în vârstă de 40 de ani au fost văzuți în weekend savurând o masă împreună la restaurantul Farmstead din Long Meadow Ranch din Napa Valley, potrivit People.

O persoană din interior a mai spus publicației că cei doi „încă se vedeau” în ciuda zvonurilor că s-au despărțit după ce Rich a fost văzut petrecând cu clientul său, LeBron James, la Miami, în ziua celei de-a 34-a aniversare a ei. Adele încă se vede cu Rich. Ambii sunt însă foarte ocupați’, a spus sursa. „Ea lucrează la rezidențiat, iar Rich este ocupat cu clienții lui. Se văd când pot.

Cei doi și-au păstrat un profil relativ scăzut în ultimele luni, după ultima lor vizionare la NBA All-Star Game în februarie. La acea vreme, ei au fost fotografiați arătând afectuoși în timp ce stăteau unul lângă celălalt pe teren, la meciul din Cleveland, Ohio. S-a zvonit că cei doi s-au despărțit după ce cântăreața a distribuit fotografii cu ea, bucurându-se de petrecerea de ziua ei fără iubit.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Câți bani poți să primești de la Facebook, pe clipurile Reels

TikTok a reușit să detroneze Facebook, în momentul apariției sale, utilizatorii mai tineri (dar și cei mai puțin tineri) migrând pe rețeaua de socializare chinezească, într-un ritm galopant, informează playtech.ro. Aflată într-un mare impas, compania lui Mark Zuckerberg s-a văzut în postura reorganizării, încercând să pună la bătaie noi metode de a-și aduce utilizatorii înapoi. Amuzant este că, în loc să găsească căi originale de a face asta, Meta „reinventează […]

today10 mai 2022

0%