Life

Adele spune că este „gata să fie din nou mamă”, deja are o listă cu nume

today1 septembrie 2023

Fundal

Adele este gata să fie mamă din nou! Cântăreața, în vârstă de 35 de ani, și-a exprimat dorința de a mai avea un copil în curând, când a vorbit cu fanii la emisiunea ei „Weekends With Adele” din Las Vegas, sâmbătă.

Cântăreață are un băiețel în vârstă de 10 ani, Angelo, cu fostul ei soț, Simon Konecki. Cei doi și-au finalizat divorțul în aprilie 2019.

Ea le-a spus fanilor că este „gata să fie din nou mamă în curând” – și chiar are o listă cu nume de bebeluși.

Într-un videoclip TikTok distribuit pe rețelele de socializare, cântăreața a fost rugată de un fan cu privire la numele de bebeluș fetiță, care urma să sosească în curând.

Îmi doresc foarte mult să fiu mamă din nou în curând”, a spus Adele în timpul discuției.

De fapt, am scris liste”, a spus ea despre numele copiilor. „Așa că de fiecare dată când văd un nume care îmi place, îl notez pe telefon.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să călătorești în Dubai

Dubai este considerat de unii drept Las Vegas-ul Orientului Mijlociu - cu hoteluri de lux, divertisment și cumpărături de lux. Poate fi locul de joacă al celor bogați, dar este posibil să îl vizitezi și cu buget redus. Lucruri importante de știut înainte de a vizita Dubai Emiratele Arabe Unite ocupă locul 131 în topul călătoriilor. Înainte de a vizita Dubai este important să vă familiarizați cu ceea ce este […]

today1 septembrie 2023

0%