Life

Adele spune că s-a simțit ca o umbră după anularea spectacolelor din Las Vegas

today4 iulie 2022

Fundal

Adele a spus că s-a simțit ca o umbră timp de câteva luni, după ce și-a anulat brusc rezidența „Weekends With Adele” din Las Vegas în ianuarie – cu doar câteva zile înainte ca aceasta să înceapă.

Într-un interviu acordat Desert Island Discs la BBC Radio 4, cântăreața spune că s-a simțit vinovată că a dezamăgit fanii care plătiseră mii de dolari pentru a participa. „Trebuia să aștept și să îndur spectacolele, să trec peste vinovăție, dar a fost brutal”, a spus Adele.

Adele a dat vestea anulării în lacrimi, într-un videoclip postat pe Instagram, în care le-a spus fanilor că datele vor fi reprogramate. Ea i-a spus gazdei BBC Lauren Laverne că a simțit că trebuie să se ocupe de reacția evenimentului anulat în privat, admițând că „show-ul nu a fost suficient de bun. Poate că tăcerea mea a fost mortală, nu știu. Dar a fost oribil.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Kate Middleton dezvăluie ce slujba surprinzătoare are Prințul George în vacanțele școlare

Ducele și ducesa de Cambridge își pregătesc cei trei copii pentru vacanța de vară. Prințul George și Prințesa Charlotte se despart de școala lor Thomas din Battersea din Londra pe 8 iulie, în timp ce mezinul, în vârstă de patru ani, termină grădinița pe 6 iulie. După o perioadă aglomerată de sărbătorire a Jubileului de platină al Reginei, William și Kate așteaptă, fără îndoială, o perioadă de relaxare alături de […]

today4 iulie 2022

0%