Administrație

AFC Dunărea Călărași are un nou antrenor

today29 iunie 2022

Fundal

AFC Dunărea Călărași are un nou antrenor, potrivit canalsud.ro. Acesta este GHEORGHE MIHALI, fotbalist român care a făcut parte din „Generația de Aur„ a Naționalei de fotbal ajungând până în sferturile de finală la Cupa Mondială din America, 1994. Ca jucător Mihali are mai multe titluri câștigate cu Dinamo București dar și două Cupe ale României cu aceeași echipă.

După retragerea din activitatea de jucător, a devenit antrenor unde a pregătit echipe ca CSM Focșani, U Cluj iar ultima oară s-a ocupat de pregătirea echipei care a retrogradat în Liga a 2-a, FC Dinamo București. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

“Sunt aici pentru a coopta tineri jucători din Călărași, nucleul trebuie să fie de aici. Ce s-a întâmplat până acum la Dunărea nu mă interesează, important e ce vom face de aici înainte”, a declarat Mihali la întâlnirea de prezentare de la Consiliul Județean Călărași.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Știai că pepenele verde are efecte benefice pentru bărbați?

Pepenele verde are beneficii uriașe pentru bărbați. Așadar, aceștia ar trebui să îl consume cu regularitate în special vara. Potrivit celor mai recente studii, pepenele verde are efecte uimitoare asupra vieții sexuale, conform foodstory.ro. Acest fruct ajută la hidratare și este un remediu natural pentru bărbații care au probleme cu erecția. Astfel, pepenele poate înlocui cu succes pastilele de Viagra. Conform specialiștilor, pepenele verde are un conținut bogat de citrulină, […]

today29 iunie 2022

0%