Actual

Al doilea weekend de concerte la Călărași a fost din nou plin

today12 decembrie 2022

Fundal

Al doilea weekend de concerte la Călărași a fost din nou plin. Sâmbătă, Taraful Rutenilor i-a încântat pe spectatori, iar duminică, ploaia nu i-a ținut pe călărășeni în case, sute de oameni au fost prezenți la concertul susținut de Elena Gheorghe. Magia de Crăciun va pluti în aer timp de O LUNĂ pe esplanada de la Consiliul Judetean Călărași.

Căsuța Moșului își așteaptă vizitatorii în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație – anul acesta este pregătită și cutia poștală pentru scrisorile copiilor. De asemenea sunt pregătite tradiții, obiceiuri, colinde și preparate specifice sărbătorilor de iarnă.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Experții regali spun că unele părți din documentarul Prințului Harry și a lui Meghan Markle sunt exagerate

Povestea primei întâlniri a lui Meghan Markle cu regina, apărută în documentarul Netflix recent lansat de ea și prințul Harry este „penibilă”, spune expertul regal Gyles Brandreth. Recreerea de către Meghan Markle a felului în care a făcut o reverență când a întâlnit-o pe regina pentru prima dată în documentarul ei Netflix cu Prințul Harry a fost etichetată „batjocoritoare” și „penibilă”. În episoade, Harry a dezvăluit că atunci când a […]

today12 decembrie 2022

0%