Life

Al Pacino, de 82 de ani, așteaptă un copil cu iubita de 29 de ani

today31 mai 2023

Fundal

Al Pacino, în vârstă de 82 de ani, urmează să devină tată pentru a patra oară. Iubita actorului, în vârstă de 29 de ani, Noor Alfallah, este însărcinată în opt luni, potrivit TMZ.

Actorul are o fiică în vârstă de 33 de ani, Julie, cu Jan Tarrant, precum și pe gemenii Olivia și fiul Anton, ambii în vârstă de 22 de ani, cu Beverly D’Angelo.

Pacino și Alfallah au stârnit pentru prima dată zvonuri de dragoste când au fost văzuți luând cina în aprilie 2022. „Pacino și Noor au început să se vadă în timpul pandemiei. Ea se întâlnește mai ales cu bărbați în vârstă foarte bogați… Ea este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine”, a dezvăluit o sursă pentru pagesix.com. „Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, deși el este mai în vârstă decât tatăl ei.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

De 1 iunie, la Zoo va fi mare petrecere

Mâine, de 1 iunie, va fi sărbătorit Cooper, singurul hipopotam din România, care trăieşte la Grădina Zoologică din Călăraşi. Micuţii sunt aşteptaţi la petrecere cu multe suprize: înghețată, baloane și un labirint distractiv. De asemenea, la ora 12.30, organizatorii vor pregăti un tort pentru Cooper, la țarcul lui. "De 1 iunie îi vom sărbători pe copii, dar şi pe Cooper. Vă aşteptăm cu multe surprize Intrarea va fi gratuită!", au […]

today31 mai 2023

0%