Life

Albumul lui Bad Bunny se află în topul Billboard 200, pentru a cincea săptămână

today19 iulie 2022

Fundal

Așa cum era de așteptat, albumul „Un Verano Sin Ti” al lui Bad Bunny a înregistrat a cincea săptămână consecutivă, din care a treia săptămână pe locul 1 în topul Billboard 200.

Top-ul de succes al starului muzicii latine a câștigat 105.000 de unități în această săptămână. Billboard spune că nu s-a întâmplat de când albumul „Views” a lui Drake a avut, în mod similar, 100.000 de albume pe săptămână în 2016.

Un Verano Sin Ti” a debutat pe locul 1, din 21 mai, după lansarea pe 6 mai. A trecut temporar pe locul 1 timp de trei săptămâni albumul „Harry’s House” al lui Harry Styles. Pe 18 iunie a recăpătat prima poziție, înainte de a se retrage încă două săptămâni, până când a revenit pe locul 1 în ultimele trei săptămâni consecutive.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Se efectuează lucrări de întreținere a perdelei forestiere din Chirnogi

Comuna Chirnogi deține o perdea forestieră de 7 hectare, plantată de către voluntarii Asociației ViitorPlus, în cadrul programului “Adoptă un copac”. Aceasta a fost plantată paralel cu Drumul Național 41, pentru a stopa înzăpezirile din această zonă. Chiar ieri, 18 iulie a.c., în localitatea condusă de primarul Ștefan Ion, de-a lungul DN41, au avut loc lucrări de întreținere a pomilor plantați, potrivit canalsud.ro. “De-a lungul Drumului Național 41 este înființată, […]

today19 iulie 2022

0%