Life

Albumul lui Beyoncé domină topurile muzicale

today9 august 2022

Fundal

În urma debutului în topuri al albumului ei Renaissance, Beyoncé a distribuit luni (8 august) noi poze și un mesaj de sărbătoare pe site-ul ei oficial.

Cântăreața „Alien Superstar” a organizat un eveniment privat pe tema Renașterii la New York în acest weekend, cu o listă de invitați care i-a inclus pe soțul Jay-Z, precum și pe Leonardo DiCaprio, Kendrick Lamar, Donald Glover, Chlöe și Questlove. „Am reusit!!!” a scris câștigătoarea de 28 de ori Grammy pe Beyonce.com. „Vă mulțumesc foarte mult pentru dragoste și sprijin. Nimic nu m-a făcut mai fericit[ decât să văd un club plin de oameni cântând fiecare cuvânt la fiecare melodie de sus până jos.”

Pentru cel mai recent, „Renaissance”, Beyoncé, acum în vârstă de 40 de ani, a urmat o cale mai convențională, trimițând un single la posturile de radio cu săptămâni înainte și luând comenzi în avans pentru CD-uri. Albumul s-a epuizat cu două zile mai devreme.

Dar „Renaissance” se deschide pe locul 1 în topul Billboard, cu echivalentul a 332.000 de vânzări în Statele Unite, depășind ușor previziunile timpurii și atingând al doilea cel mai mare debut al anului, în spatele „Harry’s House” al lui Harry Styles.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Vedete obsedate de curățenie

Dacă ai crede că faima și averea sunt suficiente pentru a garanta că celebritățile nu se vor apropia niciodată de o mătură, ai greși foarte mult. Unele vedete nu se mulțumesc să aștepte ca femeia de serviciu să facă ordine în casele de mai multe milioane de dolari. Taylor Swift Când Taylor Swift nu cântă, cântăreața country/pop se pare că dorește să-și mențină spațiul de locuit cât mai imaculat posibil. […]

today9 august 2022

0%