Life

Albumul „Mañana Será Bonito” al lui Karol G face istorie în muzica latină

today6 martie 2023

Fundal

Mañana Será Bonito” și-a făcut o intrare istorică în topul albumelor, fiind primul album în limba spaniolă al unei artiste feminine care a ajuns pe locul 1. Colecția – care cuprinde pop, rock, reggaeton, muzică mexicană și electronica — este, de asemenea, al primului artist lider columbian în Billboard 200.

Toate cele patru albume ale lui Karol s-au clasat pe toate genurile Billboard 200, deși „Mañana” este primul care a intrat în top 10 al listei. Înainte de aceasta, cel mai mare efort în topuri al lui Karol a fost ultimul ei album din 2021, „KG0516”, care a atins un vârf de 20. Numai alte două albume spaniole au fost anterior pe primul loc, ambele fiind ale titanului reggaeton Bad Bunny („Un Verano”). Sin Ti” în 2022 și „El Ultimo Tour del Mundo” în 2020).

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Micutzu va susține spectacol la Călărași

Călărășenii sunt invitați la stand-up comedy. Marți, 7 martie, la orele 18:00 și 20:00, pe scena Sălii Barbu Știrbei va fi prezent Micutzu. Acesta pleacă în turneu cu un spectacol nou " - "Vremuri de restriște" și de data aceasta nu este singur, ci însoțit de Geo Adrian și George Dumitru. Un show despre orice, despre toate și despre tot, un show în care cu siguranță te vei regăsi. Trei […]

today6 martie 2023

0%