Administrație

Alte 48 de locuri de parcare vor fi date în curând în folosință, a anunțat primarul Marius Dulce

today17 iulie 2023

Fundal

Alte 48 de locuri de parcare vor fi date în curând în folosință, a anunțat primarul Marius Dulce. S-au finalizat lucrările de amenajare a parcării de reședință aferentă blocurilor G8 și G9, în strada Năvodari. Urmează trasarea marcajelor și demararea procedurii de atribuire prin licitație a locurilor de parcare.

Investiția, finanțată de la bugetul local, a fost realizată de Serviciul Public Pavaje Spații Verzi care se ocupă în această perioadă și de amenajarea unei alte parcări de reședință în curtea interioară a blocurilor N32 și N33, situate pe strada Stadionului. În acest an, până în momentul de față, s-au amenajat în jur de 167 de locuri de parcare, urmează alte 318, a conchis edilul municipiului.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

50 de câini au fost capturați de pe domeniul public, în luna iunie

Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași a capturat în luna iunie de pe domeniul public, 50 de câini, din care 28 au fost adoptați. Totodată, s-a organizat un târg de adopții a câinilor fără stăpân în cadrului Complexului de Agrement Dumbrava, când s-au adoptat 5 câini. Cei 50 de câini au fost capturați din următoare zone: str Pescăruș, str București, Blocuri IMC, str Zefirului, […]

today14 iulie 2023

0%