Administrație

Ambasadorului Bulgariei în România, prezent la Călărași

today22 iunie 2022

Fundal

Municipiul Călărași a primit, astăzi, vizita Ambasadorului Bulgariei în România, Excelența Sa, Radko Valykov și a viceprimarului Silistrei, potrivit canalsud.ro.

La sediul Consiliului Județean Călărași a avut loc o întâlnire între aceștia și autoritățile locale și județene, în cadrul căreia s-a discutat despre diverse parteneriate socio-economice, construirea unui pod între Călărași și Silistra, proiect care era luat în discuție de administrațiile din Silistra și Călărași de foarte multă vreme, dar și despre transportul naval dintre partea română și partea bulgară.

La discuții au participat președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, primarul municipiului, Marius Dulce, prefectul județului, Valentin Barbu și subprefecții Eugen Ilie și Virgiliu Diaconu, managerul Spitalului Județean de Urgentă, Bogdan Mihai, reprezentanții Jandarmeriei Călărași, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului de Poliție Județean și ai Poliției de Frontieră, conform canalsud.ro.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Criza construcțiilor: cumperi apartament, dai la schimb grâu și usturoi

Criza construcțiilor se resimte la nivel global, iar vânzările au scăzut atât de mult, încât dezvoltatorii au început să devină surprinzător de flexibili. Un dezvoltator imobiliar din China, din cauza disperării scăderii vânzărilor, a decis să vină la înaintare cu o ofertă cel puțin ciudată. În speranța că va atrage mai mulți cumpărători, s-a oferit să accepte grâu sau usturoi ca avans la locuințele pe care le realizează, conform Reuters. […]

today22 iunie 2022

0%