Life

Amber Heard îi va plăti 1 milion de dolari lui Johnny Depp pentru defăimare

today20 decembrie 2022

Fundal

Amber Heard îi va plăti lui Johnny Depp un milion de dolari pentru procesul, în care fiecare s-au acuzat unul pe celălalt de violență domestică.

Suma reprezintă o reducere semnificativă față de cei 8,35 milioane de dolari pe care a fost obligată să-i plătească după un proces de șase săptămâni în Virginia, la începutul acestui an. Se așteaptă ca plata să vină de la operatorul ei de asigurări.

Într-o declarație, avocații lui Depp au spus că va dona banii unor organizații de caritate. Avocații săi au spus anterior că cazul nu a fost „niciodată despre bani” pentru Depp. În propria declarație, Heard a spus că „și-a pierdut încrederea în sistemul juridic american”. Ea a spus, de asemenea, că așezarea o scutește de încercarea proceselor ulterioare și îi permite să se „emancipeze” în cele din urmă din căsnicia lor.

Depp a depus inițial o cerere de defăimare de 50 de milioane de dolari împotriva lui Heard în martie 2019, după ce a publicat un articol de opinie în Washington Post în care s-a descris ca fiind o „figură publică care reprezintă abuzul domestic”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primăria municipiului Călărași şi-a deschis larg uşile pentru colindători

Primăria municipiului Călărași şi-a deschis, începând de ieri, larg uşile pentru colindători! Peste 500 de copii de la liceele, şcolile şi grădiniţele din municipiu, însoţiţi de cadrele didactice au încântat cu colindele de altădată. Alături de ei a fost și Moş Crăciun care le-a oferit daruri celor mici. Astfel de momente sunt anunțate toată săptămâna la primărie.

today20 decembrie 2022

0%