Administrație

Ambulatoriul Călărași va fi extins. Președintele CJ Călărași a semnat contractul

today31 august 2023

Fundal

Președintele CJ, Vasile Iliuță a semnat la sediul Consiliului Județean, contractul pentru proiectul “Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești – unități de asistență medicală ambulatorie pentru Spitalul Județean de Urgență „Dr. Pompei Samarian”- Ambulatoriu Călărași, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Obiectivul general al proiectului vizează creşterea capacității de îngrijire în Ambulatoriul integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență „ Dr. Pompei Samarian” Călărași.

Obiectivele specifice ale proiectului:

1. Extinderea infrastructurii ambulatorii existente prin construirea unui imobil cu funcțiuni mixte, regim de înălțime P+4E+5E Retras. La parter și la etajul 1 va funcționa extinderea ambulatoriului, iar la etajele 2,3,4 și pe acoperișul etajului 4 vor fi create 138 locuri de parcare.

2. Îmbunătățirea accesibilității spațiului pentru serviciile medicale și căile de acces

3. Asigurarea utilităților generale și specifice (inclusiv conectarea la utilități pe amplasamentul obiectivului de investiții)

4. Achiziționarea de echipamente pentru infrastructura ambulatorie

Valoarea totală: 36.290.135,60 lei. Data finalizării proiectului: 30.11.2024.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Campanie de evaluare a sănătății în județul Călărași

Consilierii județeni au votat în unanimitate proiectul privind - "Campania de evaluare a sănătății în județul Călărași". Indiferent de culoarea politică, consilierii județeni au înțeles că lucrurile trebuie făcute într-un mod proactiv și că sănătatea este o prioritate pentru noi toți. Proiectul ”Campania de evaluare a sănătății" a fost inițiat de președintele CJ, Vasile Iliuta și administratorul public, Bogdan Mihai în colaborare cu o întreagă echipă de specialiști. Prin această […]

today30 august 2023

0%