Administrație

Ambulatoriul din Spitalul Judetean Călărasi va fi extins

today16 ianuarie 2023

Fundal

Vineri, la Ministerul Sănătăţii a fost aprobat proiectul de extindere a Ambulatoriului din Spitalul Judetean de Urgenta Dr.Pompei Samarian Calarasi în valoare de 38 milioane de lei. Pe lângă înființarea unui nou laborator de analize și a unor noi cabinete de consultații, ambulatoriul va fi dotat cu un nou echipament de tip RMN.

De asemenea, prin intermediul acestui proiect, se va realiza o parcare suspendată. „Acesta este un obiectiv care însumează 38 milioane de lei și care reprezintă efortul unei echipe de a face din sănătate o prioritate”., a declarat președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Rihanna lansează trailerul pentru Super Bowl Halftime Show

Oficial a mai rămas o lună până la Super Bowl din 2023, iar invitata, Rihanna, a lansat primul trailer pentru interpretarea ei. Ceea ce pare suficient de clar, trailerul este suficient pentru a-i determina pe fani să-și pună din nou întrebarea când scoate un nou album. Jocul, care atrage de obicei una dintre cele mai mari audiențe TV ale anului, este programat să fie jucat pe Stadionul State Farm din […]

today16 ianuarie 2023

0%