Life

American Song Contest: Snoop Dogg și Kelly Clarkson vor găzdui Eurovisionul american

today15 februarie 2022

Fundal

După ani de zvonur, Statele Unite vor avea propria versiune a Eurovision în care va concura fiecare dintre cele 50 de state ale țării. Competiția va fi numită „American Song Contest” și îi va avea prezentatori pe Snoop Dogg şi pe Kelly Clarkson.

Rețeaua NBC, cea mai veche televiziune privată din SUA, a confirmat că a achiziționat drepturile asupra formatului european pentru a organiza prima ediție a „American Song Contest” în 2022, cu un format care va imita tradiționalul concurs european.

În cazul Statelor Unite, vor participa cele 50 de state ale țării, precum și capitala, Washington DC, și cele cinci teritorii autonome: Puerto Rico, Guam, Insulele Mariane de Nord, Insulele Virgine și Samoa. Noua versiune va debuta în martie 2022.

Uniunea Europeană de Radiodifuziune a anunțat deja în 2019 că negociază să-și exporte programul istoric în țară, care anul acesta va ajunge la cea de-a 65-a ediție.

De 65 de ani, Eurovision Song Contest a conectat oameni din toate colțurile. În calitate de proprietari ai acestui format de mare succes, am văzut cum și-a găsit locul în milioane de inimi din întreaga Europă și nu numai. Acum suntem încântați că am găsit partenerii perfecți”, a declarat producătorul executiv al concursului, Martin Osterdahl, într-un comunicat.

Concursul va avea trei runde eliminatorii înainte de marea finală, una mai mult decât „Eurovision Song Contest”, ale cărui reguli includ doar două semifinale și o finală. Pot participa muzicieni cu melodii originale, cum ar fi solişti, DJ, duouri sau grupuri de până la şase membri, se arată în comunicat.

Potrivit primelor indicii, versiunea americană va fi foarte asemănătoare cu mecanica Melodifestivalen, programul cu care Suedia își alege reprezentantul la Eurovision.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Bărbatul cu cele mai multe insecte tatuate pe corp… urăște insectele

Privirea în oglindă în fiecare dimineață trebuie să fie o experiență interesantă pentru acest tip. Majoritatea oamenilor nu și-ar tatua pe corp lucruri care îi dezgustă. Dar producătorul muzical Michael Amoia nu gândește așa. Amoia, în vârstă de 48 de ani, a doborât recent recordul mondial oficial Guinness pentru majoritatea insectelor tatuate pe corp. După cum s-a confirmat pe 28 octombrie 2021, Amoia poartă un total de 864 de insecte […]

today14 februarie 2022

0%