Life

Andia și-a lansat albumul de debut, „Pietre prețioase”

today29 martie 2022

Fundal

Albumul conține 7 piese noi, dar și piese deja cunoscute și iubite de către public, precum „Mi-e dor” sau „Anotimpuri”, piesă ce a fost #1 Media Forest timp de patru săptămâni, potrivit bravonet.ro. Este un album sincer, intens, scris de Alex Pelin și produs de Vlad Lucan la casa de discuri ATOM, alături de care artista a colaborat și pentru piese precum „Slăbiciuni” sau „Retrograd”.

La trei ani de la lansarea pe piața muzicală românească, Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Artista a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu cinci dintre piesele pe care performează – Salcâmii, Retrograd, Slăbiciuni, Anotimpuri și Sfârșitul lumii. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.

Acest album reprezintă un pas important pentru mine și le sunt recunoscătoare tuturor oamenilor pe care i-am întâlnit pe acest drum, celor care au contribuit la acest proiect și nu în ultimul rând, vă sunt recunoscătoare VOUĂ pentru toata susținerea pe care mi-ati aratat-o până acum. Albumul este cu totul o poveste, pe care vă invit să o ascultați si să vă lăsați purtați de sunet”, a declarat Andia.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Moderator TikTok, cel mai rău job din IT? Foștii angajați dau în judecată compania

Potrivit mărturiilor unora dintre cei aproximativ 10.000 de moderatori angajați de compania-mamă ByteDance, pentru a modera conținutul potențial ofensator distribuit pe TikTok, jobul implică vizionarea până la 12 ore pe zi a unui flux exagerat de mare dec clipuri, inclusiv scene de violență extremă, precum crima, violul, decapitarea, canibalismul și alte forme de violență extraordinară. ByteDance, compania din spatele rețelei TikTok, este dat în judecată de foști moderatori care acuză […]

today28 martie 2022

0%