Life

Angelina Jolie face noi acuzații devastatoare la adresa lui Brad Pitt

today5 octombrie 2022

Fundal

Angelina Jolie a făcut alte afirmații privind comportamentul abuziv din partea lui Brad Pitt, când a depus o plângere la Los Angeles, marți.

Actrița a dezvăluit noi detalii despre acuzațiile de agresiune în timpul unei călătorii cu avionul privat în 2016, care au dus apoi la divorțul lor. Cererea a fost depusă ca parte a unei bătălii legale asupra cramei de vin franceze pe care amândoi o dețin.

Angelina a susținut că în timpul negocierilor pentru a-și vinde acțiunile, Brad i-a cerut să semneze „un acord de confidențialitate care i-ar fi interzis contractual să vorbească în afara instanței despre abuzul fizic și emoțional de către Pitt asupra ei și a copiilor lor”.

Documentele descriu apoi diverse acte de abuz verbal și fizic despre care Angelina le pretinde, inclusiv „sufocarea” unuia dintre copiii lor, „lovirea” altuia și „agitarea” soției sale. Ea mai susține că a aruncat „bere și vin roșu peste copii”.

Deși actorul a fost investigat la acea vreme, ea a depus, în mod anonim, o acțiune prin Legea privind libertatea de informare împotriva FBI, pentru a obține documente și informații legate de decizia de a nu-l acuza pe Brad pentru agresiune.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Coolio a avut 10 copii cu mai multe femei

Lumea divertismentului a fost șocată de moartea sfâșietoare a rapperului Coolio, care a murit brusc, la vârsta de 59 de ani. Pe numele său Artis Leon Ivey, Jr., și-a primit porecla de la un prieten care l-a tachinat că este „Coolio Iglesias”, potrivit Musician Guide. După o copilărie grea – precum și o perioadă în închisoare și o luptă cu dependența de droguri – Coolio a câștigat faima mondială după […]

today5 octombrie 2022

0%