Life

Angelina Jolie face recrutări pentru noua ei linie de îmbrăcăminte

today7 iunie 2023

Fundal

La doar două săptămâni după ce a anunțat lansarea noii sale „colectivități” de modă, Atelier Jolie, câștigătoarea Oscar este în căutare de „creatori” pentru a lucra în atelierul brandului ei din New York.

Toată lumea se poate alătură într-un fel sau altul. Fiecare client va face parte… Și oricine vizitează sau participă online sau la multe evenimente va face parte… dar astăzi ne concentrăm pe o parte a familiei noastre @atelierjolieofficial”, a început Jolie, 47 de ani, o postare lungă pe Instagram miercuri.

Vă rugăm să faceți un pas înainte și să ne ajutați să construim echipa internă de croitori calificați.” Vedeta „Maleficent” a adăugat că „se căută croitori care înțeleg calitatea și creativitatea” – în special cei aflați în New York City, locul primului studio al Atelier Jolie.

Sperăm că vor fi alții în curând, pe măsură ce construim o familie globală”. Jolie și-a încheiat mesajul îndemnându-i pe adepții săi „să fie îndrăzneți” cu trimiterile lor și i-a direcționat către pagina Cariere de pe site-ul Atelier Jolie pentru a trimite cv-uri, potrivit pagesix.com.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Locuitorii comunei Chirnogi se pot bucura de construirea unei troițe dar și de modernizarea unei fântâni abandonate

Locuitorii comunei Chirnogi se pot bucura de construirea unei troițe dar și de modernizarea unei fântâni abandonate. Primarul Ștefan Ion a precizat faptul că scopul acestor două “monumente” este acela de a înfrumuseța localitatea în care aceștia locuiesc dar și faptul că aceste două puncte de interes să dăinuie peste ani. “Vreau să vă informez că am reușit prin eforturi proprii cu ajutorul celor care lucrează în cadrul primăriei noastre […]

today7 iunie 2023

0%