Life

Animația “Gașca animăluțelor” va rula în acest weekend la Cinema 3D din Călărași

today9 august 2022

Fundal

În perioada 12-14 august, la Cinema 3D/2D din Călărași va rula animația Gașca animăluțelor. Filmul va rula vineri la ora 12.30, iar sâmbătă și duminică la ora 10.00, respectiv 12.30. Nedespărțiti, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis.

Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân, Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița – să-și stăpânească puterile recent descoperite și să-l ajute să-i salveze pe supereroi. Întreaga acțiune o puteți urmări mergând la cinema.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Iggy Azalea revine în muzică. Deja lucrează la noi piese

Ultima lansare a lui Iggy Azalea, „The End of an Era” din 2021, a marcat retragerea din muzică a cântăreței australiene sau așa credeam noi. Luni dimineața, Azalea pare să revină la sentimente mai bune. „Acum un an eram dispusă să mă îndepărtez de muzică pentru că m-am săturat de energia negativă pe care o atragea”, a scris ea pe Twitter. „Dar ceea ce am învățat este că, chiar și […]

today9 august 2022

0%