Administrație

Ansamblurile prezente la Hora Mare au vizitat sediul Consiliului Județean Călărași

today16 august 2023

Fundal

Consiliul Judeţean Călărași a găzduit, astăzi, întâlnirea oficială a organizatorilor cu reprezentanţii ansamblurilor invitate la Festivalul Internaţional de Folclor “Hora Mare”, prilej cu care vicepreşedintele CJ Călărași, Ion Samoilă împreună cu managerul Georgiana Teodorescu și Laura Munteanu directorul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, au adresat salutul oficial de bun venit la Călărași.

,,Suntem bucuroşi să vă avem alături de noi la Festivalul Internaţional de Folclor “Hora Mare”. Acest festival a ajuns să fie printre cele mai mari festivaluri de folclor din România datorită dumneavoastră artiştilor şi a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași care prin perseverenţă, prin ansamblurile folclorice pe care le-a invitat de-a lungul timpului a crescut acest festival. Salut prezenţa invitaţilor din Ucraina, Georgia, Mexic, Iraq și a celor din România”- a declarat vicepreședintele CJ, Ion Samoilă.

Oficialii ansamblurilor au mulţumit pentru primirea făcută de gazdele festivalului şi au declarat că sunt fericiţi că se află la Călărași sperând ca publicul să îndrăgească folclorul ţărilor participante la festival.

După salutul de bun venit şi rostirea alocuţiunilor s-a făcut un schimb de suveniruri şi tradiţionala fotografie de grup.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Șampania are un efect terapeutic pozitiv: reduce celulita

Pentru cei care petrec de sărbători, aceasta este o veste excelentă: șampania ar ajuta la combaterea celulitei. Această băutură este, de fapt, foarte bogată în antioxidanți, datorită conținutului său de polifenoli (molecule de origine vegetală cu proprietăți antioxidante), cunoscuți că favorizează circulația sângelui, pentru scăderea tensiunii arterială și pentru drenajul de toxine. Și nu uitați, că celulita este cauzată de o circulație slabă a sângelui. Drenaj mai bun al toxinelor […]

today16 august 2023

0%