Life

Antonia a lansat o piesă cu o artistă iubită din Albania

today11 iulie 2022

Fundal

Gran Error a lansat single-ul „Clap Clap” cu Antonia și Elvana, artista numărul 1 din Albania „Suntem încântați să lucrăm cu două artiste uimitoare precum Elvana și Antonia. Le apreciem foarte mult și credem că piesa sună atât de bine datorită talentului și carismei lor extraordinare”, a spus Gran Error.

Sunt super încântată de această colaborare cu Elvana. Este o artistă pe care o admir pentru talentul și energia ei, simt că avem multă chimie și sper să nu fie ultima dată când cântăm împreună. Și bineînțeles, îmi plac Gran Error, unii dintre cei mai talentați producători cu care am lucrat”, a declarat Antonia.

Mi-a plăcut «Clap Clap» încă de la primul demo, e o piesă catchy și super dinamică! Sunt încântată să colaborez cu Gran Error și Antonia, este al doilea single cu artiști români și mă bucur. Sper să dansați și să vă distrați cu noi”, a spus Elvana.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Elon Musk a anunțat că nu mai cumpără Twitter

Miliardarul Elon Musk vrea să-și încheie afacerea de 44 de miliarde de dolari pentru cumpărarea Twitter, potrivit unei scrisori trimise vineri de un avocat în numele său directorului juridic al companiei. Dar președintele consiliului de administrație al Twitter, Bret Taylor, a declarat că compania este încă angajată să încheie tranzacția la prețul convenit și intenționează să depună acțiuni legale pentru a pune în aplicare acordul. „Suntem încrezători că vom învinge […]

today11 iulie 2022

0%