Life

Antonio Banderas: „Atacul de cord a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat”

today6 ianuarie 2023

Fundal

Infarctul din 2017 al lui Antonio Banderas l-a ajutat să aprecieze lucrurile importante din viață. „Mi-am dat seama că probabil a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat vreodată în viața mea, pentru că îmi păsa delucrurile care nu erau importante și eram îngrijorat în fiecare zi pentru ele”, a spus el în exclusivitate pentru Page Six.

El a adăugat că lucrurile importante precum fiica sa Stella, pe care o are cu Melanie Griffith, prietenii, familia și „vocația sa de actor” au rămas și a început să se detașeze de lucruri pe care le credea importante înainte.

Actorul de origine spaniolă, în vârstă de 62 de ani, a suferit un atac de cord în ianuarie 2017 și a fost salvat de iubita sa, Nicole Kimpel pentru că a reacționat rapid, dându-i o aspirină. În martie a acelui an, el a spus că nu era grav și nu a cauzat nici daune serioase, dar a fost supus unei proceduri de inserare a trei stenturi pe artere.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Miley Cyrus va lansa un nou album în martie

Miley Cyrus a dezvăluit că noul ei album „Endless Summer Vacation” va sosi pe 10 martie. Înregistrările, pe care Cyrus le-a descris drept „scrisoarea ei de dragoste către L.A.”, vor fi continuarea filmului „Plastic Hearts” din 2020. Știrile despre „Vacanța de vară fără sfârșit” au fost atașate unui trailer care sugerează teme din următorul album. Videoclipul de un minut o prezintă pe Cyrus recitând un scurt dialog asupra diferitelor fotografii […]

today6 ianuarie 2023

0%