Life

Anul acesta încep filmările pentru producția despre viața lui Michael Jackson

today23 ianuarie 2023

Fundal

Regizorul Antoine Fuqua va regiza viitorul film, „Michael”, bazat pe viața lui Michael Jackson. Filmările vor începe anul acesta, iar filmul va fi produs de Graham King, câștigător al Oscarului pentru „The Departed” (2006) și de trei ori nominalizat pentru „The Aviator” (2004), „Hugo” (2011) și „Bohemian Rhapsody” (2018), care a câștigat patru premii Oscar, inclusiv cel mai bun actor pentru Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury.

Scris de „Skyfall”, John Logan, se spune că „Michael” oferă publicului portretul nepovestit și în profunzime al cântărețului câștigător de Grammy care a devenit Regele pop. Filmul va explora toate aspectele vieții lui Michael, inclusiv cele mai emblematice performanțe ale sale, care l-au determinat să devină cel mai mare animator al tuturor timpurilor. Logan a adunat trei nominalizări la Oscar pentru „Gladiator” (2000), „The Aviator” și „Hugo”.

Antoine este un regizor perceptiv și puternic și ne simțim foarte norocoși că l-a ales pe Michael drept următorul său proiect. Abilitățile sale vizionare de a povesti și angajamentul față de meseria lui îl vor face pe Michael un film de neuitat”, a declarat Joe Drake, președintele Lionsgate Motion Picture Group.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Pe 24 ianuarie, casieriile Ecoaqua vor fi închise

Casieriile și celelalte puncte de interfață ale Ecoaqua Călărași nu vor avea program cu publicul în data de 24 ianuarie, fiind zi liberă legală. Reprezentanții societății de furnizare de apă reamintesc că facturile pot fi achitate și prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint, Un Doi Centru de plăți, la stațiile de Plată SelfPay. De asemenea, acestea se pot achita și prin Internet Banking. Prin Internet Banking – […]

today23 ianuarie 2023

0%