Administrație

Aproape 100 de locuri de parcare vor fi înființate în zona Orizont

today8 iulie 2022

Fundal

Lucrările de modernizare a parcării de reşedinţă din faţa blocurilor D21, D22, D24 sunt aproape de finalizare, a anunțat primarul Marius Dulce. Acesta estimează că vor fi amenajate în jur de 100 de locuri de parcare.

De asemenea și lucrările din zona cuprinsă între Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu şi Piaţa Orizont se apropie de sfârşit. „Am avut în vedere amenajarea unor locuri de parcare în spatele băncii şi în zona blocurilor I1, I2, I4, I23, I24, I25, M19 şi M20 pe care le vom atribui cetăţenilor. Investiţia, susţinută de la bugetul local, este realizată de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi.”, a declarat edilul Marius Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Carlos Santana este foarte bine după prăbușirea pe scenă, a spus soția sa

Cindy Blackman Santana a spus că soțul ei, Carlos „este foarte bine” după ce a leșinat pe scenă în timpul unui concert la începutul acestei săptămâni. Chitaristul veteran cânta marți seară la Pine Knob Music Theatre din Detroit, când s-a prăbușit în mijlocul cântecului din cauza epuizării termice și a deshidratării, a explicat reprezentantul său. El a fost imediat tratat de personalul medical și le-a făcut cu mâna fanilor în […]

today8 iulie 2022

0%