Life

Ashton Kutcher este alături de Ucraina, țara natală a soției lui, Mila Kunis

today28 februarie 2022

Fundal

Celebrități și personalități politice și-au exprimat sprijinul pentru Ucraina de când Rusia a invadat-o săptămâna trecută. Acum apare o altă față celebră cu o legătură personală cu națiunea asediată, actorul Ashton Kutcher. Sunt cu Ucraina”, a scris vedeta pe Twitter vineri seara.

Soția lui Kutcher, actrița Mila Kunis, s-a născut în Ucraina când făcea parte din Uniunea Sovietică. Familia ei a fugit când ea era mică și s-a stabilit în Los Angeles.

În cele din urmă, m-am adaptat destul de repede și destul de bine, dar a fost greu pentru că am repetat clasa a doua”, a declarat vedeta „Black Swan” pentru Los Angeles Times în octombrie 2008. Kunis a apărut și în emisiunea TV „That ’70s Show”, care l-a făcut pe Kutcher vedetă.

Câștigătorul Oscarului, Sean Penn se află în Ucraina pentru a filma un documentar. El a postat pe Twitter laudele pentru ucraineni, numindu-i „simboluri istorice ale curajului și principiului”.

Starul „Dancing with the Stars” Maksim Chmerkovskiy a distribuit joi pe contul său de Instagram un videoclip cu el în țara natală. „Există ÎNTOTDEAUNA o altă cale! RĂZBOIUL NU este NICIODATĂ un răspuns!” a scris acesta de la Kiev.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Motive pentru care ești mereu înfometat

Ceea ce mănânci și felul în care mănânci influențează starea de sațietate. A fi în mod constant înfometat poate fi cauzat de lipsa de proteine, fibre și grăsimi din dieta ta. A nu dormi suficient sau a fi stresat îți poate afecta apetitul. Vorbim despre motivele pentru care s-ar putea să-ți fie în mod constant foame. Atenția la mâncarea procesată Atenție la alimentele procesate, cum ar fi făina albă sau […]

today25 februarie 2022

0%