Life

Ashton Kutcher este alături de Ucraina, țara natală a soției lui, Mila Kunis

today28 februarie 2022

Fundal

Celebrități și personalități politice și-au exprimat sprijinul pentru Ucraina de când Rusia a invadat-o săptămâna trecută. Acum apare o altă față celebră cu o legătură personală cu națiunea asediată, actorul Ashton Kutcher. Sunt cu Ucraina”, a scris vedeta pe Twitter vineri seara.

Soția lui Kutcher, actrița Mila Kunis, s-a născut în Ucraina când făcea parte din Uniunea Sovietică. Familia ei a fugit când ea era mică și s-a stabilit în Los Angeles.

În cele din urmă, m-am adaptat destul de repede și destul de bine, dar a fost greu pentru că am repetat clasa a doua”, a declarat vedeta „Black Swan” pentru Los Angeles Times în octombrie 2008. Kunis a apărut și în emisiunea TV „That ’70s Show”, care l-a făcut pe Kutcher vedetă.

Câștigătorul Oscarului, Sean Penn se află în Ucraina pentru a filma un documentar. El a postat pe Twitter laudele pentru ucraineni, numindu-i „simboluri istorice ale curajului și principiului”.

Starul „Dancing with the Stars” Maksim Chmerkovskiy a distribuit joi pe contul său de Instagram un videoclip cu el în țara natală. „Există ÎNTOTDEAUNA o altă cale! RĂZBOIUL NU este NICIODATĂ un răspuns!” a scris acesta de la Kiev.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Elena Gheorghe va reveni pe scenă, după doi ani de absență

Elena Gheorghe a anunțat că va reveni pe scenă, după doi ani de pauză, în care s-a concentrat asupra vieții de familie. Pandemia a afectat enorm industria muzicală, iar mulți artiști au făcut față cu greu situației. Printre aceștia s-a aflat și Elena Gheorghe, care a spus că nimic nu a mai fost ca înainte. Cu toate acestea, artista a declarat că se va întoarce pe scenă și este pregătită […]

today25 februarie 2022

0%