Administrație

Astăzi începe Târgul de Toamnă

today1 septembrie 2023

Fundal

Astăzi, la Călărași începe Târgul de Toamnă, eveniment care se va încheia pe 8 septembrie. 17 terase sunt amplasate în bâlci cu specialități din pește și carne. De asemenea, vor funcționa și 20 de unități de alimentație, care servesc gogoși, clătite, kurtos kalacs, îngheţată, sucuri. Totodată sunt prezenți și agenţi economici care comercializează articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, unelte, electronice și electrocasnice, legume şi fructe.

În parcul de distracţii funcţionează 7 societăţi. Tarifele de anul acesta sunt puțin modificate față de anul anterior. 1 leu/mp/zi pentru Parcul de distracții și alimentație publică, 2 lei/mp/zi pentru comercianții ale căror tarabe sunt localizate pe stradă. La aceste sume se adaugă și utilitățile, potrivit unui comunicat al primăriei.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Meta a șters 9.000 de conturi legate de propaganda chineză

În urma unei operațiuni pe scară largă, Meta a identificat și șters câteva mii de conturi Facebook și Instagram legate la o rețea de propagandă chineză. Meta tocmai a anunțat că a pus capăt unei rețele de propagandă chineză foarte extinsă. Compania a început să investigheze încă din 2019, iar rezultatul este aici: 9.000 de conturi, pagini și grupuri șterse pe Facebook și Instagram. În total, au fost urmăriți de […]

today31 august 2023

0%