Actual

Astăzi, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru „Ce avem noi aici?”

today23 octombrie 2023

Fundal

Astăzi, la Sala Barbu Știrbei, la ora 19.00, se va juca piesa de teatru „Ce avem noi aici?”. Se ia o mamă foarte posesivă de băiat, Carmen Tănase, se adaugă băiatul timid, ascultător, dar cu mici derapaje, Marius Manole, se presară niște anunțuri matrimoniale, se picură o femeie superbă, singură și disperată (Maria Obretin) și ai deja o comedie care dezarmează și pe cel mai ursuz spectator.

Regizorul Lia Bugnar are mereu grijă să-și trimită spectatorii acasă cu un zâmbet mare pe buze. Spectacol este nerecomandat persoanelor sub 16 ani. Prețul unui bilet este: 120 lei și se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Echipa SmartLab a bibliotecii județene a vizitat Centrul de robotică „RoboHub”

Echipa SmartLab, Danube Robotics şi copiii Centrului de zi primire şcolari şi preșcolari Dragoș Vodă, au făcut cunoștință cu roboții Centrului de robotică "RoboHub", din cadrul Nordic Elite School București. RoboHub este un proiect al Asociatiei E-Civis lansat in anul 2018 în cadrul proiectului altViitor prin care Microsoft Romania a susținut educațiedigitală în România. Copiii au învățat și s-au distrat cu o serie de roboți, de la cel mai mic […]

today23 octombrie 2023

0%