Administrație

Astăzi s-a semnat proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată

today11 iulie 2022

Fundal

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a semnat, astăzi, la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată pentru aria de operare a operatorului regional în judeţele Călăraşi şi Ialomiţa.

„300 milioane de euro s-au atras către cele două județe, bani care vor fi investiți pentru tratarea și distribuția apei și colectarea și epurarea apelor uzate care se vor implementa pentru județele Călărași și Ialomița în zonele urbane și rurale și care vor avea drept rezultat conectarea la aceste sisteme a tuturor cetățenilor din aceste zone. Proiectul POIM înseamnă pasul important către o dezvoltare durabilă a județului nostru. Este cea mai importantă zi a administrației de la Călărași.”, a declarat președintele CJ, Vasile Iliuță.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Antonia a lansat o piesă cu o artistă iubită din Albania

Gran Error a lansat single-ul „Clap Clap” cu Antonia și Elvana, artista numărul 1 din Albania „Suntem încântați să lucrăm cu două artiste uimitoare precum Elvana și Antonia. Le apreciem foarte mult și credem că piesa sună atât de bine datorită talentului și carismei lor extraordinare”, a spus Gran Error. „Sunt super încântată de această colaborare cu Elvana. Este o artistă pe care o admir pentru talentul și energia ei, […]

today11 iulie 2022

0%