Administrație

Astăzi va avea loc recepția celor 4 autobuze hibrid, achiziționate de primăria Călărași

today16 decembrie 2022

Fundal

Astăzi, la ora 10.00, la sediul Primăriei Municipiului Călărași, va avea loc o conferința de presă pentru recepţia celor 4 autobuze, Hybrid, achiziţionate în cadrul proiectului cu titlul ”Creșterea atractivității, siguranței și eficienței transportului public în municipiul Călărași prin modernizarea acestui mod de transport”.

Valoarea contractului este de 8.646.547 lei, iar autobuzele sunt dotate cu: computer de bord, sistem de poziționare și comunicații radio cu dispeceratul, validator dual, sistem informare călători în vehicule, camera supraveghere video, DVR, switch, sistem de comunicații radio cu automatele de trafic. De asemenea, sistemul de transport în valoare de 1.030.004 lei va avea următoarele componente: dispecerat, autobază, centru controlori, centru formatare cartele, casierie, centru vânzare/personalizare cartele, aplicații.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cele mai bune albume latino din 2022

Artiștii spanioli au dominat topurile muzicale anul acesta. Bad Bunny și Anitta și-au cristalizat statutul global de staruri muzicale cu vânzări record și recenzii încântătoare. Mai presus de orice, vizibilitatea sporită le-a oferit artiștilor latini libertatea de a experimenta în procesul lor creativ, fără a fi nevoie să se conformeze sau să se lipească de vreun gen sau limbaj. Cele mai bune albume latino din 2022. Bad Bunny, „Un Verano […]

today15 decembrie 2022

0%