Actual

Atenție! Se oprește apa

today15 martie 2023

Fundal

Astăzi, 15 martie 2023, în intervalul orar 09:00 – 11:00, se vor executa lucrări în vederea anulării unei rețele de apă OL 100mm, lucrări ce impun sistarea furnizării cu apă potabilă, timp de 2 ore pentru întreaga zonă a blocurilor ”D” din municipiu. Abonații afectați de această oprire sunt rugați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați, mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp, transmite Ecoaqua.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Alimente care contribuie la apariția stărilor de anxietate

Cei care se luptă cu atacurile de panică şi anxietate pot avea de suferit mai mult dacă nu pot renunţa la anumite alimente care le dau energie, dar le accentuează stările negative. Renunţarea la alimentele pe care le vezi ca pe nişte energizante s-ar putea să aibă urmări benefice. Dacă ai probleme din cauza anxietăţii, vei descoperi că eşti mai relaxat pe parcursul zilei, îţi este mai ușor să te […]

today14 martie 2023

0%