Administrație

Au fost finalizate lucrările de modernizare a locului de joacă din Parcul Victoria

today9 septembrie 2022

Fundal

Au fost finalizate lucrările de modernizare a locului de joacă din Parcul Victoria. S-a turnat stratul de tartan pentru reducerea riscului de accidentări, s-au montat echipamente noi, asigurând astfel copiilor condiţii mult mai bune de petrecere a timpului liber.

„Până la mijlocul săptămânii viitoare, sperăm să terminăm şi lucrările de reabilitare şi modernizare a celor trei terenuri de sport, situate în preajma locului de joacă. Unul dintre terenuri va fi multifuncţional (baschet şi fotbal) celelalte două putând găzdui jocuri de tenis de câmp, respectiv tenis cu piciorul. Toate vor fi dotate cu gazon sintetic multisport.”, a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Primul album al lui Kelly Clarkson după divorț: cântăreața anunță noi piese pentru 2023

Kelly Clarkson se pregătește în prezent pentru premiera sezonului al patrulea al talk-show-ului ei, dar este, de asemenea, pregătită să aducă muzică nouă fanilor săi. Într-un interviu exclusiv pentru coperta Variety de săptămâna aceasta, Clarkson dezvăluie că a înregistrat un nou album, pe care plănuiește să îl lanseze în 2023. Albumul va marca primul album de studio major al lui Clarkson în mai bine de cinci ani, după „Meaning of […]

today9 septembrie 2022

0%