Administrație

Au fost premiați cei mai buni elevi ai concursului anticorupție, desfășurat în liceele călărășene

today9 decembrie 2022

Fundal

Primăria Municipiului Călăraşi împreună cu Serviciul Judeţean Anticorupţie Călăraşi şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au organizat Concursul de grafică/desen/pictură/colaj sau tehnici computerizate cu tematică anticorupţie – AFIȘ pentru a marca Ziua Internaţională Anticorupţie ce se sărbătoreşte anual pe 9 decembrie.

Au participat 52 de elevi de la 8 licee locale. Cei mai buni 6 dintre participanţi au primit câte o tabletă grafică. Pe locul I s-a aflat o elevă de Liceul Danubius- Crina Ariana Ignat, urmată de Valentin Manea elev la Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu, iar pe locul III s-a situat Maria Elisa Stroe elevă tot la Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu. Afişele rămân expuse în sala de şedinţe a primăriei pe toată durata lunii decembrie. Primăria a sprijinit financiar organizarea acestui concurs oferind premii şi diplome de participare.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

A fost lansat documentarul „Harry & Meghan”

Netflix a lansat documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry. Este vorba despre un serial, iar volumul 1 a fost lansat chiar astăzi, 8 decembrie, pe platformă. La o primă vedere, povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle pare simplă. S-au cunoscut, s-au îndrăgostit, s-au căsătorit, au făcut copii și și-au construit o viață împreună. Viață bazată pe valori comune și sprijin reciproc. Ei nu sunt însă ca […]

today8 decembrie 2022

0%