Administrație

Au fost semnate contractele pentru grupele de transport public județean de persoane

today22 august 2023

Fundal

Au fost semnate contractele pentru grupele de transport public județean de persoane. Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, a semnat ieri contractele de delegare de gestiune a serviciului de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate, în judeţul Călărași. Alături de conducerea CJC, au fost prezenţi şi reprezentanţii firmelor de transport contractate. „A fost introdusă procedura de licitaţie cu reguli mult mai exigente, care să asigure un transport civilizat, de bună calitate pentru cetățeni, cu rute adaptate nevoilor de deplasare şi competitive din punct de vedere financiar. Ceea ce s-a licitat să găsim și în teren!”, a precizat preşedintele CJC, Vasile Iliuță.

În urma efectuării studiului de trafic şi de oportunitate, au fost stabilite 12 grupe de trasee pentru care au fost demarate procedurile de licitaţie privind delegarea gestiunii serviciului de transport public judeţean de persoane. În urma încheierii licitaţiei publice, au fost atribuite contracte pentru 10 din totalul de 12 grupe de trasee. Începând cu data de 1 septembrie, operatorii de transport câștigători vor începe efectuarea curselor regulate cuprinse în programul de transport rutier de persoane prin servicii regulate de pe raza județului Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Aceste semne zodiacale nu acceptă refuzuri

Dacă exploratorii, oamenii de știință și artiștii ar accepta răspunsul „nu”, lumea ar fi un loc foarte plictisitor și stagnant. Când te afli într-o situație dificilă, mulți oameni nu îți împărtășesc viziunea și poate fi o provocare să perseverezi. Dar uneori, obiectivele finale sunt mai importante decât conflictele de moment. Dacă nu poți accepta răspunsul „nu”, rămâi calm și folosește tehnici de rezolvare a problemelor. Leu Când un Leu este […]

today22 august 2023

0%