Actual

Au început înscrierile la Concursul Chitara Dunării

today27 septembrie 2022

Fundal

Au început înscrierile la FESTIVALUL – CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ FOLK ”CHITARA DUNĂRII”, ediția a XII a, care se va desfășura în perioada 19-20 noiembrie. Prin acest festival, Centrul Județean de Cultură și Creație își propune continuarea tradiției acestui gen muzical la Călărași, descoperirea şi promovarea calităților vocale, artistice și creativ-muzicale ale tuturor artiștilor care vor urca pe scenă.

El este conceput ca o manifestare cultural-artistică adresată grupurilor şi interpreţilor individuali de muzică folk, cu vârsta de minim 15 ani. Concursul se va desfășura pe două secțiuni: soliști și grupuri vocale.

Regulamentul concursului și formularele de înscriere le găsiți aici: https://www.culturalcl.ro/…/even…/regulamente-evenimente. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 1 noiembrie.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Comuna Dragoș Vodă va avea rețea nouă de canalizare și o stație de epurare

În prezent, se lucrează la înființarea rețelei de canalizare și a stației de epurare, în comuna Dragoș Vodă din județul Călărași. Viceprimarul localității, Adrian Drăghici, a declarat, pentru Canal SUD, că stadiul investiției este de 75%. De asemenea, acesta ne-a precizat că în satul Bogdana a fost finalizat sistemul de alimentare cu apă. Însă, deși lucrarea a fost încheiată, există o problemă: de aproximativ 4 luni, administrația așteaptă racordarea la […]

today27 septembrie 2022

0%