Life

AUDIO: Inna a lansat cea de-a doua parte a albumului “Champagne Problems”

today17 martie 2022

Fundal

INNA revine cu cea de-a doua parte a albumului “Champagne Problems”. Înregistrat în cadrul unei noi sesiuni “Dance Queen’s House”, discul include 8 piese noi, potrivit infomusic.ro. “Cryo” este piesa de rezistență a albumului, catchy, plină de energie, care te va face să cânți și să dansezi întruna.

Întregul album a fost compus în cadrul celor 16 zile de sesiune muzicală numită “Dance Queen’s House”, pe care artista le-a petrecut izolată într-o casă cu producători și compozitori alături de care a lucrat pentru a lansa piese noi, dar și pentru a-i aduce pe fani și mai aproape de universul ei, prin cele 8 vloguri postate pe YouTube.

Și pentru acest album, INNA a colaborat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Minelli, Alex Cotoi, dar și cu autori și compozitori străini precum Gustav Nyström, Moa Pettersson Hammar si Jordan Shaw. Albumul poate fi accesat pe canalul de YouTube al artistei aici, dar și pe magazinele digitale.

“Cea de-a doua parte a albumului “Champagne Problems” e aici și mă bucur că sunteți alături de mine în această călătorie frumoasă. Dance Queen’s House este un proiect de suflet și să creez atât de multe piese alături de oameni talentați pe care îi admir este o reală bucurie și onoare. Enjoy!”, a spus INNA.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Știai că pierzi 36 de minute din viață când mănânci un hot-dog?

Unul dintre cele mai populare produse alimentare din lume este hot-dogul. Acest preparat însă ne poate afecta grav sănătatea, avertizează specialiştii, care au efectuat un studiu amplu asupra impactului pe care îl poate avea cosumul de hot-dogi. Peste 5.800 de alimente au fost clasificate în funcție de impactul lor asupra sănătății umane și a mediului. Un singur aliment a atras atenţia tuturor: hot dog-ul. 36 de minute de viață se […]

today17 martie 2022

0%