Life

AUDIO: Lady Gaga lansează noul single din filmul „Top Gun: Maverick”, „Hold My Hand”

today28 aprilie 2022

Fundal

Lady Gaga a anunțat noua melodie din „Top Gun: Maverick” „Hold My Hand”. Piesa scrisă de Gaga apare în filmul care va avea premiera pe 27 mai și va fi lansată pe 3 mai.

În filmul foarte așteptat, Tom Cruise revine în rolul lui Pete „Maverick” Mitchell, un pilot de testare curajos care se ferește de avansarea în grad care l-ar pune la pământ. El se trezește antrenând un detașament de absolvenți TOPGUN pentru o misiune specializată pe care niciun pilot în viață nu a mai văzut-o, Maverick îl întâlnește pe Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller), indicativ de apel: „Cocoș”, fiul regretatului prieten al lui Maverick și Radar. Ofițer de interceptare Lt. Nick Bradshaw, alias „Goose”.

Balada vertiginoasă a lui Gaga vine după ce Cruise a fost văzută pentru prima dată la spectacolul ei din Las Vegas, Enigma, în decembrie 2019. „Hold My Hand” a fost scris pentru film și este prezentat pe tot parcursul filmului. Single-ul a fost produs de Gaga și BloodPop, cu producție suplimentară de Benjamin Rice.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Travis Scott și-a anunțat primele apariții la festivaluri după tragedia Astroworld

Travis Scott și-a anunțat primele apariții la festivaluri de la tragedia Astroworld, prezentând trei tranșe ale Festivalului Primavera din America de Sud în această toamnă. Festivalul de lungă durată, care a fost lansat în Spania, dar de atunci s-a extins în sudul Californiei și în America de Sud, are loc la Sao Paulo, Brazilia; Buenos Aires, Argentina; și Santiago, Chile și include, de asemenea, Bjork, Lorde și Arctic Monkeys Sursele […]

today28 aprilie 2022

0%