Life

AUDIO: O nouă versiune a piesei “Lie” a fost lansată de Alexandra Stan

today30 mai 2022

Fundal

Alexandra Stan continuă promovarea celui mai recent album, “Rainbows”, lansând o nouă versiune a piesei “Lie”, împreună cu proiectul danez Zookeepers. Remixul se mulează foarte bine pe un playlist de club, piesa devenind astfel un potențial hit festivalier, potrivit infomusic.ro. După lansarea celui de-al cincilea album de studio, Alexandra Stan lansează o nouă variantă a piesei sale, “Lie”, împreună cu proiectul danez Zookeepers. Această piesă marchează cea de-a doua colaborare de pe noul disc, după track-ul “Future Calling”, lansat în urmă cu câteva luni.

Alexandra Stan a lansat albumul “Rainbows” pe 29 aprilie, prin Universal Music România, discul fiind o colecție de 15 piese, fiecare dintre ele prezentând o latură diferită a artistei Alexandra Stan. Piesa “Lie” este disponibilă pe album și are acum o prelucrare a băieților de la Zookeepers, un duo de producători format din William de Waal și Søren Oliver Due.

O colecție de 15 cântece, fiecare piesă prezentând o latură diferită a Alexandrei Stan; titlul “Rainbows” nu doar că este o metaforă pentru melodii, cât şi pentru artistă, arătând și diversele atitudini ale Alexandrei – jucăuşă, îndrăzneaţă, extravagantă, misterioasă sau doar girl next door. Materialul este un caleidoscop de ritmuri, teme, mesaje și abordări când vine vorba de videoclipuri muzicale. Având în vedere versatilitatea acestui album, există cel puțin o melodie potrivită pentru fiecare dispoziție și gust personal. Albumul include și o noutate pentru un artist român, o colaborare cu primul influencer digital român, Ana Tobor, pentru piesa de inspirație J-pop, “Kame Ha”.

“Albumul vă trece prin multe stări, aşa cum mi s-a întâmplat şi mie. De fapt, de asta se numeşte “Rainbows”. Un amalgam de trăiri, de sentimente frumoase, încărcate de emotie. O să ascultaţi piese pop, dar şi balade, o să dansaţi, dar o să intraţi şi într-o stare de melancolie. Sper să vă placă, în “Rainbows” este despre MINE, despre TINE, despre NOI toţi şi trăirile noastre”, a declarat Alexandra Stan.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

A început concursul pentru ocuparea posturilor vacante din Centrul de Îngrijire și Asistență Socială Ciocănești

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Mihăiță Beștea, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că ieri, 26 mai a.c., a avut loc proba scrisă a concursului pentru ocuparea a 10 posturi vacante din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență Socială Ciocănești, care a trecut printr-un proces de restructurare. În data de 31 mai 2022, se va desfașura și cealaltă probă, care constă într-un interviu, potrivit canalsud.ro. “Așa cum am anunțat, […]

today27 mai 2022

0%