Life

AUDIO: P!nk transformă ura în cântec

today18 iulie 2022

Fundal

P!nk transformă ura în artă. Cântăreața cunoscută pentru că nu tace când are ceva de spus, a dezvăluit că a transformat unele critici recente pe care le-a primit pe Twitter într-o nouă melodie.

„Trezit. Încălzit. Scris cântec. În curând”, a postat ea pe Twitter alături de ceea ce părea a fi versurile scrise de mână pentru o nouă piesă numită „Irrelevant”.

Cred că s-ar putea să plouă azi/ Cenuşă pe pământ/ A luat toată căldura pe care am putut-o lua/ ȘI APOI A ARS-O”, câteva rânduri din melodie. Se pare că vedeta reacționează la o atenționare pe care a primit-o în iunie, când a postat un răspuns clar la decizia Curții Supreme, cu majoritate conservatoare, de a anula cazul de referință Roe v. Wade din 1973, care a protejat alegerea unei femei de a avorta.

După ce un număr mare de comentatori i-au spus lui P!nk să tacă și să cânte, după o pauză de două săptămâni, cântăreața s-a întors pe Twitter și a postat un videoclip de 16 secunde în care scria „irrelevant #shutupandsing #challengeaccepted”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

“Prima Bicicletă”, în localitatea Vâlcelele

Sâmbătă, 16 iulie, în localitatea Vâlcelele a avut loc un eveniment ce a bucurat toată comunitatea. Cu mic, cu mare, toată suflarea a ieșit la porți pentru a-i admira pe cei ce fac performanță în ciclism, încă de la vârste fragede, potrivit canalsud.ro. Aici s-a desfășurat concursul “Prima Bicicletă”, în cadrul căruia au fost incluse și etape ale Cupei Naționale de copii, cadeți și juniori. Primarul localității, Ionel Tatu, s-a […]

today18 iulie 2022

0%