Life

AUDIO: Rosalía a lansat un nou remix „Despechá” cu Cardi B

today16 decembrie 2022

Fundal

Cardi B se alătură Rosalíei într-un nou remix al mambo-banger-ului „Despechá”, de pe albumul ei, câștigător de Grammy Latin, „Motomami”.

Pe 14 decembrie, cântăreața spaniolă a postat pe Twitter că un remix al imnului va sosi, dar nu a dat un nume. Nu mult mai târziu, Cardi a postat pe Twitter un simplu „Mâine”, cu o față zâmbitoare. Joi dimineață, Rosalía l-a dezvăluit pe Cardi ca oaspete surpriză, confirmând că melodia va ajunge la serviciile de streaming la miezul nopții.

Luna trecută, Rosalía a cântat melodia împreună cu diverse hituri din „Motomami”, precum „Hentai” cu sex pozitiv și „La Fama” cu Weeknd, la Latin Grammys 2022.

Despechá” a fost produs de Chris Jedi și Gaby Music și a făcut prima dată răsturnarea pe rețelele de socializare când starul pop spaniol a tachinat piesa la începutul turneului mondial Motomami, la începutul acestei veri.

Există multe moduri de a fi ‘Despechá’”, a spus anterior Rosalía într-o declarație a piesei. „În această temă este de la libertate sau nebunie, mișcare fără rezerve sau regrete.”

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

De ce creează dependență trendurile de pe Tiktok

Ar trebui să existe grupuri de asistență TikTok pentru oricine dorește să se îndepărteze de platforma social media. Doar dacă vor, desigur. „Majoritatea timpului din vacanța mea de iarnă trecută a fost petrecută pe TikTok, până în momentul în care aplicația și-a dat ultima suflare pe telefon”, a scris Niko Nguyen, un student din Cornell. Probabil simți și tu o dorință copleșitoare de a-ți verifica TikToker-ii tăi preferați alături de […]

today16 decembrie 2022

0%