Life

AUDIO-Tiesto şi Charli XCX au lansat imnul verii, „Hot In It”

today6 iulie 2022

Fundal

Tiesto a lansat prima piesă după prezenţa la SAGA Festival 2022, „Hot In It”, pe care apare artista Charlie XCX, potrivit infomusic.ro. Tiesto a mai lansat în ultimul an piesa „The Motto”, colaborare cu Ava Max, care s-a auzit la toate marile petreceri house şi trance. DJ Tiesto pregăteşte şi un album complet nou pentru anul 2022, succesorul LP-ului „The London Sessions” din 2020. Charli XCX a mai colaborat cu Tiesto, atunci când DJ-ul i-a remixat piesa „Break the Rules” din 2015.

Iată ce a declarat olandezul despre colaborarea cu Charlie XCX: Ştiam din secunda când am auzit partea vocală a lui Charli că piesa urma să fie un hit şi a fost uimitor să văd cum toată lumea reacţionează la mesajul melodiei. Căldura de pe acest single este incredibilă, aşa că mă bucur că a văzut lumina zilei.

Charli XCX a vorbit la rândul său despre acest track: Sunt foarte încântată să „devin fierbinte” în această vară. Simt că acest track este „foarte eu” şi am fost onorată atunci când am primit apelul pentru colaborare, deoarece simt că eram unul în eterul celuilalt de mulţi, mulţi ani, dar nu s-a întâmplat nimic, aşa că sunt fericită că am aşteptat această piesă pentru că este cu adevărat un Imn. Toată lumea vrea să petreacă pe această melodie. E o revenire la rădăcinile mele.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Criza economică afectează Facebook. Ce spune Mark Zuckerberg

Proprietarul Facebook Meta a redus cu 30% planurile de a angaja ingineri în acest an, deoarece se confruntă cu o concurență intensă pentru atenția utilizatorilor, iar sectorul global de tehnologie reduce costurile din cauza perspectivelor economice. Directorul executiv Mark Zuckerberg a transmis informația angajaților săptămâna aceasta, oferind un avertisment clar care coincide cu un val de concedieri la startup-urile australiene. „Dacă ar fi să pariez, aș spune că aceasta ar […]

today6 iulie 2022

0%